About me

Ik ben Tom Gieben, drummer en slagwerker bij Fanfare vriendenkring te Oeffelt. Als beginnende 'fullstack developer' neem ik ook graag het voortouw bij uw technische vraagstukken. Zoals een moderne persoonlijke website, blog website, verenigings website of webshop. Mijn vasthoudendheid en winnaarsmentaliteit zorgen ervoor dat ik altijd ga voor het beste resultaat. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, samen met mijn vrienden. Ook ben ik een fanatiek drummer en vind ik het erg interessant om hier veel tijd aan te spenderen.

Mijn passie voor ICT is al vroeg begonnen. Toen ik 'jong' was vond ik het erg interessant om games te spelen op de Nintendo, Wii en Tablet. Later heb ik dan ook mijn eerste laptop gekocht, waar ik de wel bekende game Minecraft op speelde. Echter ging school natuurlijk altijd voor :-). Ik heb op Metameer Jenaplan in Boxmeer gezeten waar ik VMBO-TG volgde. Voor mij was het natuurlijk al lang duidelijk welke vervolg opleiding ik ging doen, namelijk Software development. Het is een erg leuke opleiding, die ik met veel passie volg. Momenteel ben ik werkzaam voor Adventure media group, een gezellig en snel groeiend bedrijf gelegen in Cuijk. Hiervoor heb ik gewerkt aan verschillende grote projecten zoals ervaringensite.nl, reviewxl.com, schoenen.nl en vakantiehuisjes.nl. Bekijk gerust een van mijn projecten voor meer informatie of neem contact met mij op.

Wil je meer over mij weten?

Of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om direct contact met mij op te nemen. Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden. Bekijk ondertussen een van de geplaatste blogs over vak gerelateerde onderwerpen. Deze kunnen misschien al je vraag beantwoorden.

Contact

Laatste blogs

Affliate niche website? | 3 min
Back-end development? | 2 min
Front-end development? | 5 min