Un eindje um


Gerelateerde projects

what-to-program
What to program
07-07-2022

Meer lezen
countdown
Countdown
21-06-2022

Meer lezen
todo-list
TODO List
25-05-2022

Meer lezen

Deel dit project


Geplaats op: 10-02-2022
Laatst bewerkt op: 14-03-2022

 

Het doel van de website

 

De belangrijkste reden voor het vernieuwen van deze website. Is dat Un eindje um mee moest naar het nieuwe moderne tijdperk. In mijn ogen is dit dan ook erg goed gelukt. De website is compatible met alle apparaten en er kan qua snelheid ook weer mee met de tijd van nu. Tijdens het ontwerpen en bouwen van de website is veel contact geweest met de eigenaar. Zodat alles naar wens verliep en er een mooi en gewenst eindresultaat op het internet komt te staan.

 

Nieuw design

 

Het 'oude' ontwerp van maasenviltmars.nl was absoluut niet meer van deze tijd. Het was bijvoorbeeld niet werkend op een mobiele telefoon (responsive). Met het nieuwe design en kleur gebruik hopen we de bezoeker van de website meteen in een natuurlijke stemming te brengen. Bezoekers worden bij het openen van de website vrijwel direct geconfronteerd met de verschillende diensten van deze website.

 

Duidelijke detail pagina

 

Op de website van maasenviltmars.nl staat gebruiksvriendelijkheid voorop. De benodigde informatie voor een tocht is meteen zichtbaar zodra er op een item geklikt word. Dit zorgt ervoor dat mensen snel de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Bezoekers zullen vaker terug komen omdat alles op de plek staat waar ze het verwachten. Ook kunnen ze een detail pagina makkelijk delen via verschillende socialemedia. Dit zorgt voor extra bekendheid van de website.

 

De juiste technologie

 

De gebruikte technologie is 100% van deze tijd! De hele website is dynamisch opgebouwd. Wat inhoud dat alle teksten op de website aanpasbaar zijn. Zonder dat de website er 'lelijk' uit komt te zien. Ook is de website uitgerust met een mailserver. Die mailtjes verwerkt, checkt op virussen en direct doorstuurt naar het opgegeven emailadres. De website is geprogrameerd in de taal PHP. Dit zorgt er voor dat het verwerken van data extreem snel gaat. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van Wordpress plugins of templates van Jimdo. Kortom dus een snelle, veilige en geoptimaliseerde website.